Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

APEK, Kandıra’daki ortaklarıyla buluştu

Sınırlı Sorumlu Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ahmet Aya, Kandıralı ortaklarıyla bir araya gelerek 12 Nisan’da yapılacak olan genel kurula ortakları davet etti

Sınırlı Sorumlu Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ahmet Aya, Kandıralı
Rastgele Banner Alanları

Kandıra’da bin 800 üyesi bulunan ve toplamda 56 bin üyeye sahip Sınırlı Sorumlu Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK), Kandıralı ortaklarıyla Yelkencioğlu Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. APEK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı programa; Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Ziraat Odası Başkanı Kemalettin Er, ilçe temsilcileri, muhtarlar, kooperatif ortakları ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

KANDIRA’YA TESİS AÇMAYI PLANLIYOR
Programda kooperatifin çalışmalarıyla ilgili ortaklara bilgi veren Aya, Kandıra’daki projeleriyle ilgili de açıklama yaptı. Kandıra’daki ortaklarına daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla ilçe girişinde modern bir depo yapmayı planladıklarını söyleyen Aya, “Kandıra’nın girişinde 15 dönümlük bir arazi var. Eğer ticari imara açılırsa oradaki arsamızı büyük bir depo yaparak satış mağazası yapmayı planlıyoruz. Çiftçimizin mazot, yem her türlü ihtiyaçlarını bulabileceği modern bir tesis haline getirmek istiyoruz. Hem ortaklarımızın kendi traktörleriyle ihtiyaçlarına rahat ulaşmasını sağlamak hem de daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla açacağımız tesisin önümüzdeki dönemde inşallah inşaatına başlamak istiyoruz” diye konuştu.

GENEL KURULA DAVET ETTİ
Aya ayrıca APEK’in 12 Nisan Pazar günü Sakarya Atatürk Stadyumu’nda yapılacak olan genel kuruluna ortakları davet etti. Ardından konuşma yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, devletin toprakları bütünleştirme projesinden bahsederek, vatandaşın daha iyi gelir elde etmesi ve tarımda daha iyi noktalara ulaşmak için başlatılan bu projeye bazı vatandaşların sıcak bakmadığını söylerken, proje gerçekleştirilirse tarımla ilgilenen çoğu çiftçinin memnun olacağını kaydetti. Köken, “İlerleyen günlerde bizim bölgemizde de böyle bir çalışma olursa benim sizden istediğim böyle projelere destek vermeniz. Biz de bu konuda kırsal ve tarımsal müdürlüğümüzü kurarak bölgemize daha fazla faydalı olabilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2026 fındık hasadı öncesinde açıklanan rekolte tahminleri üreticilerin kafasını karıştırdı.
Sıradaki Haber Fındık Rekoltesinde Büyük Çelişki! Kocaeli İçin 3 Bin 840 Tonluk Fark
error: İçerik Korunmaktadır!