Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra’da 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. yıl dönümü Kandıra’da coşkuyla kutlandı. Birbirinden güzel gösterilerini sergileyen öğrenciler, izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. yıl dönümü
Rastgele Banner Alanları

Kandıra’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Ardından bayramın kutlanması için Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi’ne geçildi. Yoğun bir katılımın yaşandığı programda birçok kişi salona sığamadı. Protokolde İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan ve eşi Şule Erdoğan, Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı İlker Emirze, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ali Çalışkan, Askerlik Şube Müdürü Adil Emektar, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İhsan Özkan ve İlçe Müftüsü Burhan Bilgin yer alırken, siyasi parti temsilcileri, kurum idarecileri, belediye meclis üyeleri, öğrenci ve veliler de kutlama törenini izlemek için yerlerini aldılar.

ÇOCUKLARIN BÜYÜK HEYECANI
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İhsan Özkan’ın açılış konuşması ile başlayan program, birbirinden güzel gösteriler ile devam etti. İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerinden Sinem Ayyıldız ve Zafer Ortaokulu öğretmenlerinden İsmail Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı programda 23 Nisan şiirleri okuyan öğrenciler salondaki herkesi etkilerken, halk oyunları sergileyen öğrenciler de izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. Öğrencilerin velileri duygu dolu anlar yaşarken, çocukların heyecanları ve mutluklarına diyecek yoktu.

HEDİYELER VERİLDİ
Program bitiminde ilçe genelinde uygulanan 23 Nisan konulu şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Resim ve şiir dalında birinci olan Selma Orhon Atameriç Anaokulu Kelebekler Sınıfı öğrencisi Ayşe Umut, Kandıra Bozburun İlkokulu 3’ncü sınıf öğrencisi Elanur Zengin, Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Şüheda Demir, Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu 6’ncı sınıf öğrencisi Selen Bulut, ikinci olan Selma Orhon Atameriç Anaokulu Kelebekler Sınıfı öğrencisi Öykü Gölpek, Kandıra Bozburun İlkokulu 3’ncü sınıf öğrencisi Sümeyye Güneş, Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu 5’nci sınıf öğrencisi Fatmanur Dağ, Kırkarmut Şehit Er Ahsen Budak Ortaokulu 6’ncı sınıf öğrencisi Damla Çavdar, üçüncü olan Selma Orhon Atameriç Anaokulu Minik Mucitler Sınıfı öğrencisi Beril Emral, Akçakoca İlkokulu 2’nci sınıf öğrencisi Eylül Filiz, Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu 6’ncı sınıf öğrencisi Banu Bayram ve Kandıra Bozburun Ortaokulu 8’nci sınıf öğrencisi Emine Başaran’a protokol üyeleri tarafından hediyeleri verildi. Program burada sonlandırılırken 23 Nisan kutlamalarının farklı okullarda ve günlerde devam edeceği öğrenildi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2026 fındık hasadı öncesinde açıklanan rekolte tahminleri üreticilerin kafasını karıştırdı.
Sıradaki Haber Fındık Rekoltesinde Büyük Çelişki! Kocaeli İçin 3 Bin 840 Tonluk Fark
error: İçerik Korunmaktadır!