Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra halkı şehitler için ayaklandı

Kandıra’da son zamanlarda artan terör olaylarına tepki göstererek sosyal medya üzerinden örgütlenen yaklaşık 3 bin kişi, Kandıra meydanlarında yürüyerek ‘Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez’ sloganları attı.

Kandıra’da son zamanlarda artan terör olaylarına tepki göstererek sosyal medya
Rastgele Banner Alanları

Kandıralılar, Dağlıca, Iğdır ve Tunceli’de PKK’nın saldırısında şehit düşen 30 asker ve polisimize yakışır bir şekilde terörü protesto etti. Yaklaşık 3 bin vatandaşın katıldığı yürüyüşte hep bir ağızdan tekbir getirildi, ‘Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez’ sloganları atıldı. Şehitlerin isimleri tek tek okunduğunda hep bir ağızdan ‘Burda’ diye haykıran Kandıralılar, gözyaşlarına hakim olamadı.

KANDIRA KIŞLASI’NA YÜRÜDÜLER
Kandıra Belediyesi önünde İstiklal Marşı okunarak başlayan yürüyüşte ellerine Türk bayraklarını alan yaklaşık 3 bin kişi ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Her Türk asker doğar’, ‘Vatan sana canım feda’, ‘Kahrolsun PKK’, ‘Mecliste PKK istemiyoruz’ sloganları atarak Çarşı Caddesi, Turan Güneş Caddesi ve Kışla Caddesi üzerinden Kandıra Kışlası’na yürüdü. Polis ekipleri yol boyunca geniş güvenlik önlemleri aldı.

ASKERLERE SARILDILAR
Yürüyüşe katılanlara çevredeki ev ve işyerlerinde bulunan vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. Kandıra Kışlası’nda askerlere sarılarak helallik alan vatandaşlar, ardından burada da saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu. Sakin kalmayı başararak adeta provokatörlere ders veren Kandıralılar, şehitlerimiz için okunan duaların ardından olaysız bir şekilde dağıldılar.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gökyüzü meraklılarının heyecanla beklediği 12 Ağustos 2026 Çarşamba günü gerçekleşecek
Sıradaki Haber Kandıra Semalarında Güneş Tutulması Heyecanı! En Güzel Manzara Kerpe, Kefken ve Cebeci’de İzlenecek
error: İçerik Korunmaktadır!