Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra Halk Eğitim’e Kazancı atandı

Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne Ayhan Kazancı atandı

Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne Ayhan Kazancı atandı
Rastgele Banner Alanları

Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Birdane’nin yaklaşık bir yıl önce İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’ne atanması nedeniyle görevi vekil olarak Zafer Azaklı üstlenmişti. Geçtiğimiz haftalarda yapılan yöneticilik sınavlarında başarılı olan ve tercihini Kandıra’dan yana kullanan Ayhan Kazancı, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne atanarak görevine başladı.

HUZURLU BİR KENT
Kandıranın huzurlu bir belde olduğuna dikkat çeken Kazancı, “Kandıra’ya daha önce hiç gelmemiştim ama sakin, huzurlu, herkes tarafından sevilen bir ilçe olduğunu duymuştum. Gerçekten insanların kardeşçe yaşadığı, huzurlu bir kent olduğuna şahit oldum. Bu huzurun bütün Türkiye’ye nasip olmasını temenni ediyorum. Kandıra coğrafyası geniş, ufku geniş, iç açıcı, huzur verici bir bölge. Bizde bu bölgede insanların huzur içerisinde istifade edebilecekleri kurslar ve eğitim alanları açarak en güzel bir şekilde eğitim öğretim hizmeti verebilmek için çalışacağız” şeklinde konuştu.

AYHAN KAZANCI KİMDİR?
1971, Kars, Sarıkamış doğumlu. Erzurum İlahiyat Fakültesi mezunu. Sarıkamış’ta 14 yıl boyunca öğretmenlik ve idarecilik yaptı. Kars İmam Hatip Lisesi’nde 2 yıl okul müdürlüğü yaptı. Kars Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 2010-2015 yılları arasında şube müdürlüğü yaptı. Buradan tayinle Başiskele Kız İmam Hatip Lisesi’ne öğretmen olarak atandı ancak göreve henüz başlamadan yöneticilik sınavlarında başarılı olarak Kandıra’ya atandı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde göreve başladı. Evli, 3 çocuk babası.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gökyüzü meraklılarının heyecanla beklediği 12 Ağustos 2026 Çarşamba günü gerçekleşecek
Sıradaki Haber Kandıra Semalarında Güneş Tutulması Heyecanı! En Güzel Manzara Kerpe, Kefken ve Cebeci’de İzlenecek
error: İçerik Korunmaktadır!