Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Köfteci Yusuf Kocaeli'de hizmete girdi

Köfteci Yusuf, Yahya Kaptan D-100 Karayolu üzerinde bulunan Opel Ek-Can’ın yanında hizmete girdi. 300 personelin hizmet verdiği işletmede çiğ et satışı da yapılıyor.

Köfteci Yusuf, Yahya Kaptan D-100 Karayolu üzerinde bulunan Opel Ek-Can’ın
Rastgele Banner Alanları

Bursa merkezli Köfteci Yusuf, Yahya Kaptan D-100 Karayolu üzerinde bulunan Opel Ek-Can’ın yanında hizmete girdi. 2 bin 500 kişi kapasiteli işletmede iki vardiya olarak toplam 300 kişi çalışıyor. 1992 yılında kasap olarak açılan Bursalı Köfteci Yusuf bugün Türkiye genelinde 15 şubesi bulunan dev bir tesis haline geldi. Bursa’da bulunan çiftliğinde yetiştirdiği hayvanlarla kendi etini üreten Köfteci Yusuf son şubesini ilimizde açtı. Önceki gün hizmet vermeye başlayan işletmede şimdilik 300 kişi çalışıyor.
ÇİĞ ET SATIŞI DA YAPILACAKKöfteci Yusuf, 2 bin 500 metrekare alan üzerinde bin 500 metrekare kapalı alana sahip. İşletme 2 bin 500 kişiye aynı anda hizmet sunabiliyor. Otoparkı da bulunan Köfteci Yusuf sabah saat 06.00’dan gece saat 02.00’a kadar hizmet verecek. İşletmede çiğ et satışı da yapılacak. Her türlü kırmızı et, tavuk, sucuk ve hazır köftenin yanı sıra yöresel kahvaltı çeşitleri de Köfteci Yusuf tarafından perakende olarak satılacak. İşletmenin İzmit şubesinin müdürlüğünü ise Recep Fıçıcı yapacak.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gökyüzü meraklılarının heyecanla beklediği 12 Ağustos 2026 Çarşamba günü gerçekleşecek
Sıradaki Haber Kandıra Semalarında Güneş Tutulması Heyecanı! En Güzel Manzara Kerpe, Kefken ve Cebeci’de İzlenecek
error: İçerik Korunmaktadır!