Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra’da polislere çirkin saldırı

Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 5 polis, Roman olduğu öne sürülen kişiler tarafından darp edildi. Polislerden 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 5 polis, Roman olduğu
Rastgele Banner Alanları

Kandıra’da bir grup kişi, 5 polise saldırarak hastanelik etti. İddialara göre cezaevinden firar eden birkaç kişiyi almak için Akdurak Mahallesi Akçakayran mevkiine giden polislere mahalledeki yakınları saldırdı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 5 polisten 2’si ağır yaralanırken diğer 3’ünün ise hafif yaralandığı alınan bilgiler arasında. Ağır yaralanan polisler Kocaeli Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken diğer 3 polisin tedavisi de M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nde devam ediyor.

BEŞ POLİS YARALI
Olayı duyan Kandıra ilçe Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz ve Kandıra Belediye Başkan Vekili Murat Batmaz, Kandıra Devlet Hastanesi’ne giderek olayla ilgili bilgi aldı. Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı bölgede polislere saldıran şahıslara yönelik operasyon başlattı. Birkaç şüphelinin gözaltına alındığı olayla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün soruşturması sürüyor.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

5 adet yorum var

  1. Sayın devlet buyuklerimiz.bu roman vatandaşlar yuzunden her yıl fındık sezonunda.bahçelerimize korkarak gidiyoruz.kendi bahçemizde bunlarla karşılaşmaktan korkuyoruz.artık biri bunlara dur desin.polislerimize acil şifalar diliyorum

  2. Peki orada bu saldırgan çingenelere haddini bildirecek hiç Türk evladı yokmuymuş!?

  3. devletin askerine polisine saldıran ülkenin neresinde olursa olsun idam edilmeli.bakalım bir daha oluyor mu.silahla değil taş ile sopa ile saldıran dahi idam edilmeli

  4. Bunun adıda roman açılımı olsa gerek bu açılımlardan hep polismi zarar görecek

  5. Bu sonucu görmek için polis olmaya gerek yok. Asıl sorulması gereken şu: daha önce kavgayı ayırmaya giden polislerin silahla vurulduğu, mahalleye arama için girileceği Zaman İzmitten takviye çevik kuvvet gelmeden girilemediği herkesin malumu iken, üç kaçak için sadece beş polis gönderen aklı evvel kimdir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gökyüzü meraklılarının heyecanla beklediği 12 Ağustos 2026 Çarşamba günü gerçekleşecek
Sıradaki Haber Kandıra Semalarında Güneş Tutulması Heyecanı! En Güzel Manzara Kerpe, Kefken ve Cebeci’de İzlenecek
error: İçerik Korunmaktadır!