Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş, bayan personelini unutmadı

Kandıra’da faaliyet gösteren Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş. Fabrikası, bayan personellerine özel yemek programı düzenleyerek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

Kandıra’da faaliyet gösteren Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş. Fabrikası, bayan personellerine
Rastgele Banner Alanları

Kandıra’da faaliyet gösteren Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş. Fabrikası, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde bayan personellerini unutmadı. Şirket sahiplerinden Ahmet Korkmaz Görele Pide ve Döner Salonu’nda düzenlenen yemekte 75 bayan personeli ile bir araya gelerek Kadınlar Günü’nü kutladı. İdari İşler Müdürü Gökalp Çobanoğlu’nun da çalışanları yalnız bırakmadığı programda bayan personellere çeşitli hediyeler verildi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte konuşan Ahmet Korkmaz, “Bu özel gününüzü kutlamak için bugün burada bir araya geldik. Gerek biz gerekse idari müdürümüz Gökalp Bey, her zaman sizlerin yanınızda ve destekçiniziz. Bundan hiçbirinizin şüphesi olmasın. Bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi. Ardından fabrikada 14 yılını doldurmuş ve halen çalışmakta olan kadınlara çiçek takdim edildi. Programdan memnun kalan bayan personeller ise kendilerini unutmayan şirket yöneticilerine teşekkür etti.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kamil Uğurlu’nun kardeşi Selahattin Uğurlu, 78 yaşında hayatını kaybetti. Merhum,
Sıradaki Haber Kandıra’dan Selahattin Uğurlu Vefat Etti
error: İçerik Korunmaktadır!