Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra Şefik Camii’ne yakışan güzellik

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in girişimleri ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın katkıları sonucunda Kandıra’nın tek çift minareli camisi olan Merkez Şefik Camii’ne son sistem bir mahya kazandırıldı.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in girişimleri ve İzmit Belediye Başkanı
Rastgele Banner Alanları

Kandıra Merkez Şefik Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı M. Ali Bayrak ve yönetimi tarafından görevlendirilen mahalle sakini ve dernek üyesi Rüştü Uygur, önce Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve ardından İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile görüşerek Merkez Şefik Camii’ne mahya kazandırılmasını talep etti. Yapılan görüşmelerin ardından Başkan Ünal Köken’in girişimleri ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın katkılarıyla Kandıra Merkez Şefik Camii’ne son sistem bir mahya kazandırıldı.

MÜBAREK GECELERDE KULLANILACAK
Camilerin gerdanlığı olan mahya, en son dijital teknolojiyle yapılarak Türkçe mealler, tavsiyeler ve ayetlerle formatlandı. Mahya sorumlusu olarak Merkez Şefik Camii imamı ve müezzini Ercan Rüzgar’la Mustafa Girgin görevlendirildi. Bu güzel ve anlamlı hediye Kandıra’da mübarek gecelerde Şefik Camii minarelerinden parlamaya başladı.

DOĞAN’A TEŞEKKÜR
İzmit merkezdeki tüm çift minareli camileri mahyalarla süsleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a Kandıra’nın tek çift minareli camisi olan Merkez Şefik Camii’ne de mahya kazandırılmasında verdiği katkıdan dolayı teşekkürlerini sunan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  “Kandıra’mız için hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Rüştü Uygur ise “Yüreğinde Kandıra sevgisi olan Sayın Dr. Nevzat Doğan ‘a teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

2 adet yorum var

  1. kandıraya acıl olan yogun bakım ve dogum servıslerının doktor olmadıgı ıcın kapatılması onemlı degıl acıllıyete gerek mahya cok daha onemlı nede olsa saglı ıhtıyacmı hanı cok luks yaptık dıye boburlenenler ne olduuuu hastaneneız kuru betonu artık bır yerlerınde kullansınlar doktoru olmadıktan sonra mahyayıda doktor dıye hastalrı hayata dondurur dogumları yaptırır mahyanız cooook onemlı canımmmmm. bır zamanlar şefık camıının aynı yere yapılmasına karsı olan rustu bey el ayak olması ne ılgınc anlasılır gıbı degıl!…..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!