Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra Bozburun Ortaokulu boyut değiştiriyor

Kandıra Bozburun Ortaokulu öğrencileri, 3 boyutlu çizimlerle hayallerini şekillendiriyor ve 3 boyutlu yazıcılarla tasarımlarına hayat veriyor.

Kandıra Bozburun Ortaokulu öğrencileri, 3 boyutlu çizimlerle hayallerini şekillendiriyor ve
Rastgele Banner Alanları

“Hayallerim Gerçeklerim” adlı projeleriyle 3 boyutlu yazıcıları tanıtacak olan Kandıra Bozburun Ortaokulu öğrencileri oldukça heyecanlı.  Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı için gün sayan öğrenciler, hazırladıkları tasarımlarını sergileyecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. 26-27 Mayıs tarihlerinde Kandıra Bozburun Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu’nda 10.00-14.30 saatleri arasında halka açılacak olan fuara yoğun katılım sağlanması bekleniyor.

HAYALLERİNİ ŞEKİLLENDİRİYORLAR
Okul Müdürü Alpaslan Muti 3 boyutlu yazıcıların günümüzdeki önemini vurgularken TÜBİTAK Bilim Fuarları kapsamında okula kazandırdıkları 3D yazıcının öğrencilerin hayallerini şekillendirmenin yanında öğretmenlerin de özgün ders materyalleri üretebilmelerine olanak sağlayacağına değindi. Proje danışmanı Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Alpay Şimşek ise projenin hedeflerini, “Öğrencilerimize kendi ürünlerinin tasarımcısı olma fırsatı sunmak,  patent süreçlerini onlara kavratmak ve onların girişimci yönlerini geliştirmek” şeklinde açıkladı. Bozburun Ortaokulu öğrencileri, herkesi 26-27 Mayıs’ta ikincisini düzenleyecekleri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na davet ediyor.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!