Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Annesi için hem iftar verdi, hem mevlit okuttu

Kandıra’nın tanınmış esnaflarından Süleyman Arda, bir sene önce kaybettiği annesi Saime Arda’nın ruhuna ithafen iftar programı eşliğinde Mevlid-i Şerif okuttu.

Kandıra’nın tanınmış esnaflarından Süleyman Arda, bir sene önce kaybettiği annesi
Rastgele Banner Alanları

Kandıra’nın tanınmış ve sevilen esnaflarından Süleyman Arda’nın annesi, tüccar lakabı ile tanınan merhum Hüseyin Arda’nın eşi aynı zamanda gazetemiz Kandıra Temsilcisi Ünal Cankurt’un halası olan Saime Arda, bir yıl önce vefat etmişti. Süleyman Arda, annesinin sene devri nedeniyle Kandıra’nın Merkez Erikli Belenköy Mahallesi’nde iftar programı düzenledi.

YOĞUN KATILIM
Belenköy İlkokulu bahçesinde gerçekleşen programda bölge imam hatipleri tarafından iftar öncesi Mevlid-i Şerif, ilahiler ve dualar okundu. Arda ailesinin yakın dost ve akrabaları ile mahalle sakinlerinin yoğun katılımlarıyla gerçekleşen programda akşam ezanıyla birlikte toplu iftar yapıldı. Arda, iftar yemeğinin ardından masaları tek tek dolaşarak katılanlara teşekkür etti.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir adet yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!