Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

İşte kapatma nedeni: Terör örgütü ile istihbarat bağlantısı

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında kapatılan Bizim Kocaeli Gazetesi’nin Paralel Yapı-Fetö Terör Örgütü mensuplarıyla istihbarat bağlantısı nedeniyle yayın hayatına son verildiği, gazete sahibi Güngör Arslan’ın bu nedenle gözaltına

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında kapatılan Bizim Kocaeli Gazetesi’nin Paralel Yapı-Fetö
Rastgele Banner Alanları

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında kapatılan Bizim Kocaeli Gazetesi’nin Paralel Yapı-Fetö Terör Örgütü mensuplarıyla istihbarat bağlantısı nedeniyle yayın hayatına son verildiği, gazete sahibi Güngör Arslan’ın bu nedenle gözaltına alındığı öğrenildi. Ayrıca gazetede darbeyi destekleyen ve halkı bu süreçte kışkırtacak yayınlar yapılması da kapanma sürecinin hızlanmasına neden oldu. 

FETÖ İLE BİLGİ PAYLAŞIMITürkiye genelinde dün gece OHAL kapsamında 45 gazete, 15 dergi, 29 yayınevi ve 23 radyonun kapatılmasına karar verildi. Terör Örgütü Fetö ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatılan bu yayın organları içinde ilimizden de 3 gazete yer alıyordu. Bizim Kocaeli Gazetesi, Kocaeli Manşet Gazetesi ve Demokrat Gebze Gazetesi, bir daha açılmamak üzere dün gece kapatıldı. Bu üç gazete içinde en çok Bizim Kocaeli Gazetesi’nin Fetö ile bağlantısının ne olduğu ve kapanma sürecinin nasıl gerçekleştiği merak ediliyordu. 
DARBEYİ ÖVEN VE HALKI KIŞKIRTAN YAYINLARGenel Yayın Yönetmeni Güngör Arslan’ın gözaltına alınmasına da neden olan süreçte Bizim Kocaeli Gazetesi’nin Fetö terör örgütü ile istihbarat bağlantısının tespit edildiği öğrenildi. Buna göre, Kocaeli’de gerçekleşen Paralel Yapı Operasyonları’nda Fetö’den gazeteye bilgi akışı sağlanıyordu. Gizlilik kararı olduğu halde bu bilgiler gazetede kullanılıyordu. Ayrıca 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gece gazetede “TSK yönetime el koydu”, “Yargıya gözaltı” gibi darbeyi övücü yayımların yapılması da OHAL kapsamında kapatma sürecinin yaşanmasına neden olan bir başka etkendi. Gazete daha sonra da Cengiz Topel ve Gölcük Donanma Komutanlığı’nda asılsız ayaklanma haberleri yaparak halkı kışkırtmaya çalıştığı tespit edildi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!