Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Sınavsız personel alınmayacak

15 Temmuz darbe girişimi sonrası devlet hastanelerine sınavsız personel alımı yapılacağı şeklinde kamuoyunda haberlerin dolaşması üzerine Kocaeli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Şenol Ergüney bir açıklama yatı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası devlet hastanelerine sınavsız personel alımı
Rastgele Banner Alanları

15 Temmuz darbe girişimi sonrası devlet hastanelerine sınavsız personel alımı yapılacağı şeklinde kamuoyunda haberlerin dolaşması üzerine Kocaeli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Şenol Ergüney bir açıklama yatı.
 
Ergüney açıklamasında bu iddiaları yalanlarken, sınavsız personel alımı gibi bir durumun olmayacağını söyledi.
 Kocaeli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Şenol Ergüney açıklamasında, devlet hastaneleri için personel alımı Sağlık Bakanlığı tarafından KPSS sonuçlarına göre merkezi atama yöntemi ile gerçekleştirilmekte olduğunu belirterek, “Şu an için duyurusu yapılmış sınavsız bir personel alımı gözükmemektedir. Güncel durum nedeni ile bakanlığımız tarafından yeni personel alımına karar verilmesi halinde ise bunun her zaman olduğu gibi yine KPSS ve açıktan atama yöntemi ile yapılacağı düşünülmektedir.” dedi. Personel alımları ile ilgili duyurular ve alım koşulları Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yapılmakta olduğunu ifade eden Ergüney’i “Halkımız tarafından sosyal medya üzerinden yapılan asılsız haberlere inanılmaması gerekmektedir” diye ekledi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!