Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Elektrik kontağı Dubleks Yazlığı kül etti

Bayram için İstanbul’dan Kandıra Babalı’daki yazlıklarına gelen Çoruhli ailesi elektrik kontağından çıkan yangın sonrası dubleks evleri kül oldu.

Bayram için İstanbul’dan Kandıra Babalı’daki yazlıklarına gelen Çoruhli ailesi elektrik
Rastgele Banner Alanları

Edindiğimiz bilgilere göre; Kandıra Babalı plajında Cevat Çoruhli’ye ait dubleks yazlık elektrik kontağından çıkan yangın, itfaiyenin tüm müdahalelerine rağmen kül oldu. İstanbul’da ikamet eden Cevat Çoruhli bayram için Kandıra Babalı plajında bulunan yazlığına ailesi ve çocukları ile birlikte geldi. Evlerine yakın bir alana piknik yapmak için giden Çoruhli ailesi yazlıklarından yükselen alevleri görünce büyük şok yaşadı.

Babalı köy muhtarı Metin Yörük itfaiyeyi arayarak mahallesinde ki yangını ekiplere bildirdi. 30 km yolu kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yanan dubleks yazlığı kontrol altına alırken çevresindeki yazlıklara alevlerin sıçramasını önledi.  İtfaiyenin tüm müdahalesine rağmen dubleks yazlık kül olurken Çoruhli ailesinin bayramı da zehir oldu. Çıkan yangın sonrası evlerinde bulunan tüm eşyalar kül olurken sağlık durumlarının iyi olması sevenlerin yüreğine bir nebze de olsa su serpti. Kefken Jandarma Komutanlığı yangınla ilgili soruşturma başlatırken Çoruhli ailesi yazlıklarının enkazının başında gözyaşları döktü.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!