Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kocaeli Gazetelerinin Haberi Kandıra’yı Karıştırdı

Kocaeli’de bazı yerel gazetelerde görevden alınan Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek’e sahip çıkmak için eylem yapılacağı haberine tepkiler yağdı. İlçemizdeki siyasi parti temsilcileri üyelerine bu eyleme katılmayın uyarısında bulu

Kocaeli’de bazı yerel gazetelerde görevden alınan Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek’e
Rastgele Banner Alanları

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar neticesinde geçtiğimiz gün İçişleri Bakanlığı, 44 mülki ve idari amiri görevden uzaklaştırmıştı. Görevden alınanlar arasında Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek de vardı. Çiçek’in görevden alınması ilçemizde şok etkisi oluşturmuştu.
Kocaeli’de bazı yerel gazetelerde Kandıralılar İsmail Çiçek’e sahip çıkmak için eylem yapacağı haberi yayımlandı. Haberin kısa sürede yayılması üzerine okurlarımızdan tepkiler gelmeye başladı. Kandıralılar kaymakamımızı seviyorduk devletimizin tüm kararlarına saygılıyız, devletimizin yanındayız diyerek bu eylemde kesinlikle yer almayacaklarını belirttiler.
Bu gelişmeler üzerine Ak Parti Kandıra ilçe Başkanı Yunus Özder parti üyelerini uyararak provokatörlere karşı dikkatli olma çağrısı yaptı. CHP ilçe teşkilatı da bu eylemle hiçbir ilişkilerinin olmadığını açıkladı. MHP ilçe Başkanı Özkan Ayyıldız ise “Devletimizin yanındayız. Süreci ilgiyle izliyoruz. Eylemle hiçbir ilişkimiz yoktur.” dedi.
Yaptığımız araştırmalar sonucunda Kocaeli’deki tüm yerel gazeteleri telefonla arayarak ismini ve telefon numarasını gizleyen kişi Çiçek’e sahip çıkmak için eylem yapılacağını ve Kandıra’dan birkaç sivil toplum örgütünün bu eyleme katılacağı açıklamasını yapmış. Bazı gazeteler adı geçen sivil toplum örgütleriyle iletişim kurarak ihbarın asılsız olduğunu öğrenmesi sonrası açıklamayı satırlarına taşımazken bazı gazeteler de haberi son dakika olarak yayımladı.
Bakalım Pazar günü saat 12:00’de Kandıra Belediyesi önünde İsmail Çiçek’e sahip çıkmak için gazete gazete arayan o şahıslar eyleme katılacaklar mı?

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!