Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıralı kadınlar, Halep için el ele verdi

Halep’te yaşanan insanlık suçuna dünyanın dikkatini çekmek ve bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak adına Kandıra Belediyesi öncülüğünde başlatılan “Halep Ordaysa, Kandıra Burada” yardım kampanyasına Kandıralı kadınlar

Halep’te yaşanan insanlık suçuna dünyanın dikkatini çekmek ve bölge halkının
Rastgele Banner Alanları

Kandıra Belediyesi öncülüğünde başlatılan ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in eşi Elif Köken’in büyük destek verdiği, İlim Yayma Cemiyeti, İHH, Gülsima Eğitim ve Kültür Derneği, Kandıra Kent Konseyi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Kandıra Belediyesi Şehri Teras Cafe’de toplanarak Halep için yapılabilecekleri konuştu. Kandıra Belediyesi’nin öncülüğünde başlatılan “Halep Ordaysa, Kandıra Burada” yardım kampanyasına destek vermek için kolları sıvayan Kandıralı kadınlar, yaşanan insanlık dramına karşı bir kadın, bir anne, bir evlat olarak kayıtsız kalamayacaklarını belirtti.
BİZE İHTİYAÇLARI VAR
Konuyla ilgili açıklama yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in eşi Elif Köken, “Belediyemizin başlattığı yardım kampanyasında bizler de üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Bir anne olarak orada yaşanan katliama yüreğim dayanmıyor. Halep’teki kardeşlerimiz ölümle yüz yüzeyken bizler burada boş duramayız. Halepli kardeşlerimizin bize ihtiyacı var. Sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte el ele vermek için toplandık. Amacımız Halep’teki kardeşlerimizin bir nebze de olsa yaralarını sarmak, onların yanında olmak” dedi.
YARDIM İÇİN KAHVALTI PROGRAMI
Toplantı programının ardından önümüzdeki günlerde Halep’e yardım için gelir amaçlı kahvaltı programı düzenleyeceklerini ve elde edilen gelirin Halep ‘e gönderileceğini vurgulayan Elif Köken, kadınların dayanışması ve güç birliğiyle Kandıra’da Halep için yardım çalışmalarının süreceğini belirtti.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!