Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra-İzmit Yolunda Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor

İlimizi etkisi altına alan kar yağışının yerini yağmura bırakmasıyla tedbirsiz trafiğe çıkan sürücüler, Kandıra-İzmit yolu üzerinde yoğun tipi ile karşılaştı. İzmit-Kandıra yolu aşırı kar yağışı yüzünden oluşan kazalar

İlimizi etkisi altına alan kar yağışının yerini yağmura bırakmasıyla tedbirsiz
Rastgele Banner Alanları

Yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de etkili olan kar okulları tatil etti. Kar yağışıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (KAFKOM) bünyesindeki kar temizleme ve tuzlama araçları da gün boyu kapanan yolları açmak için uğraştı ancak aşırı kar çalışmaları bazı noktalarda engelledi.
ÇAL VE İZMİT ARASINDA YOĞUN KAR
Kandıra’nın yüksek alanları beyaza bürünürken, Kandıra Merkez ve köylerine hiç kar düşmemişti. Kandıra-İzmit yolu üzerinde özellikle Çal ve İzmit arasındaki yolda yağan kar ve oluşan buzlanma nedeniyle kimi araç su kanalına uçtu, kimi araç ise kontrolünü kaybederek kaza yaptı.
TEDBİRSİZ SÜRÜCÜLER YOLDA KALDI
Meydana gelen trafik kazalarında yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Oluşan kazalar nedeniyle trafik adeta kilitlendi. Karayolları ve belediye ekipleri Kandıra yolunda kazaların önlenmesi için çalışma başlatsa da yoğun tipi nedeniyle yeterli olmadı. Özellikle yüksek kesimlerde kar ve buzlanma nedeni ile kar lastiği ve zincir olmayan araçların trafiğe çıkmaması konusunda yetkililer sürücüleri uyarıyor. 
METEOROLOJİ UYARDI
Meteoroloji tahminlerine göre kar yağışının devam edeceğini, soğuk havayla birlikte oluşacak don ve buzlanmaya karşı ilgilileri ve vatandaşları tedbirli ve dikkatli olmaya çağırdı. Yola çıkan tüm araçların, zincir ve takoz gibi malzemelerini mutlaka bulundurmalarını belirtti.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!