Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bu buluşmalar Türkiye’ye örnektir’’

15 Temmuz FETÖ darbesi öncesi planlanmasına karşın daha sonra bir araya gelmeye başlayan siyasi partilerin İl Başkanları, bir kez daha Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu.

15 Temmuz FETÖ darbesi öncesi planlanmasına karşın daha sonra bir
Rastgele Banner Alanları

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, FETÖ darbe girişimi öncesi planlanmasına rağmen 15 Temmuz’dan sonra bir araya gelmeye başlayan siyasi partilerin il başkanlarını bir kez daha makamında ağırladı. Birlikte bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Yedincisi gerçekleştirdiğiniz bu buluşmalar, Türkiye’ye örnektir. Kentimizde oluşan siyasi kültüre büyük bir katkıdır” dedi.
 
SİYASETİN KALİTESİ BÖYLE BİRLİKTELİKLERLE
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ün hazır bulunduğu buluşmada, başta yerel hizmetler ve projelerin geldiği son noktayla birlikte ülke genelinde ki konularda ele alındı. Siyasi duruşların ülkemizde toplumsal bütünlüğe katkı sunduğunu vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Siyasetin kalitesi de böyle birlikteliklerle yükseltilir. Bu güzel ve olumlu siyasi davranışınızdan dolayı tüm il başkanlarını tebrik ediyorum” diyerek açıklama yaptı. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği altyapı, üst yapı, raylı sistemler ve çevre konularında ki İl Başkanlarına kısa bilgi verdi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!