Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Özkan Ayyıldız’dan Değişimcilere Uyarı!

MHP Kandıra İlçe Başkanı Özkan Ayyıldız, ilçe kongresi öncesi değişimcilere seslendi. Ayyıldız; “Dün partimize söylemedik itham bırakmayanlar, bugün kendilerini koltuk için büyük Devlet Bahçelici göstermeye çalışıyor” dedi.

MHP Kandıra İlçe Başkanı Özkan Ayyıldız, ilçe kongresi öncesi değişimcilere
Rastgele Banner Alanları

Milliyetçi Hareket Partisi’nde yaşanan kurultay tartışmaları döneminde Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin yanında bir duruş sergileyen İlçe Başkanı Özkan Ayyıldız, ilçe kongresi öncesi önemli açıklamalarda bulundu. MHP’nin liderinin Devlet Bahçeli olduğunu vurgulayan Ayyıldız, “Değişim sürecinde sosyal medyada, Genel Merkez aleyhine yapılan paylaşım ve yorumları, geriye doğru temizlemeyle olmuyor o işler” diyerek muhalif partililere mesaj verdi.
KOLTUK İÇİN YANARDÖNERLER
Siyasette Genel Başkanlar değişebileceğini fakat liderin asla değişmeyeceğini söyleyen Başkan Ayyıldız, kurultay sürecinde muhalif olan ve  ilçe kongresinde görev almak isteyenleri eleştirdi. Ayyıldız; “Lider Devlet Bahçeli’nin dev posterini asmak yerine, 15 Temmuz’dan 25 gün önce Meral Akşener’in resmini teşkilata asanlar kendini koltuk için bugün büyük Devlet Bahçelici göstermeye çalışmasın. Sosyal medyada muhalif paylaşım iletilerini sayfalarından geriye doğru temizleyerek olmuyor o işler” cümleleri ile değişimcilere sert mesaj verdi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle 29 Temmuz
Sıradaki Haber 29 Temmuz’da Kandıra’da 6 Plaj Hariç Tüm Sahillerde Denize Girmek Yasaklandı
error: İçerik Korunmaktadır!