Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra Musiki Ve Tiyatro Derneği’nden muhteşem gece

Kandıra Musiki ve Tiyatro Derneği yöneticileri ve üyeleri tarafından geleneksel hale getirilmek istenen “Kandıralılar Buluşması” için muhteşem gece düzenlendi.

Kandıra Musiki ve Tiyatro Derneği yöneticileri ve üyeleri tarafından geleneksel
Rastgele Banner Alanları

2005 yılında Kandıra’da kurulan Kandıra Musiki ve Tiyatro Derneği, geleneksel hale getirmeyi planladığı “Kandıralılar Buluşması” gecesi İzmit Belediyesi ve Kandıra Belediyesi’nin destekleri ile Mevlana Kültür Merkezi’nde yapıldı. Düzenlenen geceye İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İZKANDER Başkanı Hüseyin Öz, Kocaeli-İzmit ve Kandıralılar Derneği Veysel Yiğit, Aydınlar Ocağı Başkanı Ruhittin Sönmez, Kocaeli Kandıralılar Dernek Başkanı Prof.Dr.Mehmet Bayrak ve davetliler katıldı.

RAMAZANDA İLAHİ GECELERİ
Gecenin açılış konuşmasında Kandıra Musiki ve Tiyatro DerneğiBaşkanı Rüştü Uygur “Derneğimiz kurulmasından bu yana çeşitli etkinlikler içerisinde yer aldık. Dernek olarak Avusturya’da dahi konser verdik. Kandıra’da fasıl gecelerine devam edilmektedir. Ramazan ayında Kandıra Belediyesi’nin desteği ile belediye çay bahçesinde ilahi geceleri düzenleyeceğiz. Bu gece Kandıra’nın gerçek müziğini dinleyeceksiniz. Bu geceye katılanlar çok şey kazandı. Kandıra sevdası yüreğinde olanlar buraya geldiler” dedi.

MİLLİ TAKIMI OLAN SAZ HEYETİ
Bizler kendimizi sanata ve kültüre adamış durumdayız diyen Uygur “Her zaman bizlere destek verilmiştir. İzmit ve Kandıra’yı sevenler buradadır. Hizmet dediğinizde akıllara İzmit Belediyesi gelmektedir. Bir bakıyorsunuz Mardin’de bir bakıyorsunuz Ağrı’dadır. Kandıra ilçemize bisikletin yanı sıra bir çok konuda destek verilmiştir. Oluşturulan koromuzda herkes Kandıra’lıdır. Herkes yüreğini ortaya koymuştur. Profesyonel İzmit ve Kandıra’nın milli takımı olan saz heyeti ile çalışıyoruz. Çok değerli hocalarımız başımızdadır” açıklamasında bulundu.Gecede Kandıra Musiki ve Tiyatro Derneği tarafından katılımcılara Kandıra pidesi, yoğurdu ve ayranı ikram edildi. Konserde Aysel Demirtaş, Amir Ateş, Türkan Kandıralı ve ekibi sahne aldılar.Kandıra Musiki ve Tiyatro Derneği Başkanı Şükrü Uygur, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’dan eylül ayında Amir Ateş günü belirlenmesini istedi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tutuklanan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İçişleri Bakanlığı tarafından
Sıradaki Haber İçişleri Bakanlığı Duyurdu: İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Görevden Uzaklaştırıldı
error: İçerik Korunmaktadır!