Spor Toto 3.Lig 1.Grup Play-Off final maçında önceki gün Antalya’da İzmir temsilcisi Altay ile karşılaşan Kocaelispor, ilk yarıyı Burak Özbakır’ın 38.dakikada kaydettiği golle önde tamamlamayı başardı. İkinci yarıda defansif oyunu benimseyen Yeşil-Siyahlılar, 60.dakikada Murat Uluç’un golüne engel olamadı ve 90 dakika 1-1 sona erdi.
BOYNU BÜKÜK DÖNDÜLER
Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca, mücadelede penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında rakibine 5-4, toplamda ise 6-5 mağlup olan Kocaelispor, büyük emekler verdiği sezonda 2.Lig’e yükselme şansını kaybetti ve umutlarını önümüzdeki seneye bıraktı. Antalya Stadyumu’nu dolduran 13 bine yakın taraftar da İzmit’e boynu bükük döndü.
YAVUZ ADAY OLACAK MI?
Altay maçının ardından sezonu noktalayan Kocaelispor’da yol haritası ay sonunda yapılacak kongrenin ardından netlik kazanacak. Olağan kongrede mevcut başkan Bahri Yavuz’un aday olup olamayacağı merak edilirken, Yavuz’un aday olmaması durumunda başka bir adayın çıkıp çıkmayacağını önümüzdeki günler bize gösterecek.
KONGRE BEKLENİYOR
Yapılacak kongrenin ardından ise teknik direktör ve futbolcularla görüşme yapılacak. Diğer yandan KEV Tesisleri mevzusu da gündemde olacak. Tesislerin satılıp satılamayacağı ve nasıl bir yol belirleneceği de kongrenin ardından netlik kazanacak. Tesislerin satılması halinde borçların ödenmesi ve transfer yasağının kaldırılması gündemde olacak.


