Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

SGK’da son 13 gün!

Kandıra Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Mustafa Karakaya, prim borçlarını yapılandıran borçluların, peşin veya taksitli ödeme seçeneğini tercih ederek ödemedikleri tutarları en geç 31 Mayıs 2017 tarihine kadar ödemeleri gerektiğini sö

Kandıra Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Mustafa Karakaya, prim borçlarını yapılandıran
Rastgele Banner Alanları

Kandıra Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Mustafa Karakaya, 6736 sayılı kanun kapsamında prim borçlarını  yapılandıran borçluların, peşin veya taksitli ödeme seçeneğini tercih ederek ödemedikleri tutarları en geç 31 Mayıs 2017 tarihine kadar ödemeleri gerektiğini, aksi takdirde borçlularının  kanundan yararlanma haklarının sona ereceğini söyledi. Karakaya, bu son şansın kaçırılmaması gerektiğini vurguladı.
ÖDEME SÜRELERİ UZATILMIŞTI
Kanun kapsamında peşin veya taksitli ödeme seçeneklerini tercih ederek yapılandırılan tutarları ödemeyen borçlular Mayıs 2017 ayı sonuna kadar ödemelerini peşin yaptıkları takdirde peşin ödeme indiriminden yararlanabileceklerini anlatan Merkez Müdürü Karakaya konuşmasına şöyle devam etti; “6736 sayılı kanun kapsamında 02.01.2017 Ocak ayından itibaren ödenmesi gereken taksitlerin tamamının ödeme süreleri dörder ay uzatılmıştır. Buna göre Ocak ayında ödenmesi gereken taksitler Mayıs ayında, Şubat ayında ödenecek taksitler Haziran ayında ödenecektir. Diğer taksitlerde aynı şekilde ödeme sürelerinin son günlerinden itibaren dörder ay uzatılmış bulunmaktadır.
MAYIS AYI SONUNA KADAR
6736 sayılı kanunun getirdiği önemli şartlardan biri de taksit ödeme süresince tahakkuk eden primlerin gününde ödenmesidir. Cari dönem ödeme şartını ihlal edenlere de hak verilmiş ve bu sigortalılarımız cari dönem yükümlülüklerini Mayıs 2017 sonuna kadar yerine getirerek ya da çok zor durumda olmaları nedeniyle bu yükümlülüklerini yerine getiremediklerini tescil başvuruları ile belirterek kanundan yararlanmaya devam edeceklerdir.
SON ŞANS
Kanunun getirdiği imkânlardan yararlanmaya devam edebilmesi için Mayıs 2017 ayında yapılması gereken ödemeler büyük önem taşımaktadır. Zira 6736 sayılı kanundan yararlanabilmek için getirilmiş olan önemli şartlardan biri de ilk iki taksitin süresinde tam olarak ödenmesidir. Kanun hükümlerine göre borçlarını yapılandıran borçlular, peşin veya ilk taksit ödemelerini her hal ve takdirde 31 Mayıs 2017 tarihi bitimine kadar yapacaklardır. Özellikle birikmiş borçların ödenmesine büyük kolaylık sağlayan 6736 sayılı kanundan yararlanmak için tanınmış olan bu son şansın kaçırılmaması gerekir.”

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tutuklanan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İçişleri Bakanlığı tarafından
Sıradaki Haber İçişleri Bakanlığı Duyurdu: İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Görevden Uzaklaştırıldı
error: İçerik Korunmaktadır!