Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Gebeş ailesinin en mutlu günü

İş adamı Mustafa Gebeş ve Birsen Gebeş’in oğulları Kaan ile Gürkan Canol ve Yurdanur Canol’un kızları Gülşah, Club Bithynia’da görkem bir törenle dünya evine girdi

İş adamı Mustafa Gebeş ve Birsen Gebeş’in oğulları Kaan ile

İŞ adamı Mustafa Gebeş ve Birsen Gebeş’in oğulları Kaan ile Gürkan Canol ve Yurdanur Canol’un kızları Gülşah hayatlarını birleştirerek, bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi. Önceki akşam Kocaeli Fuarı içerisinde yer alan Club Bithynia’da düzenlenen görkemli bir nikah töreniyle dünya evine genç çifti yakınları ve dostları yalnız bırakmadı. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı.

SEVGİNİZ HİÇ EKSİK OLMASIN
Nikahın ardından şahitlerin ve davetlilerin huzurunda genç çifte mutluluklar dileyen Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Bir yuva, bir aile daha kurduk. Çiftler anlaşmışlar aileleri de onay vermiş bizler de bugün bunu onayladık, sizler de şahit oldunuz. Artık ince uzun bir yola çıktık. Hayatı beraber yaşayacağız. Sevgi ve muhabbet hiç eksik olmasın. Yuvanızda sevgi olsun, saygı olsun. Mutluluk paylaştıkça çoğalıyor” dedi. Başkan, konuşmasının ardından evlilik cüzdanını gelin Gülşah Canol’a verdi.

error: İçerik Korunmaktadır!