Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Ölmez'in İlk İcraatı Takdir Topladı

AK Parti Kandıra İlçe Başkan adayı Erol Ölmez, mevcut Başkan Yunus Özder ve başkanlık için aday adayı olan tüm isimleri yemekte ağırladı

AK Parti Kandıra İlçe Başkan adayı Erol Ölmez, mevcut Başkan

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder’in aday olmayacağını açıklamasının ardından sekiz aday adayı başkan olmak için temayüle girdi. Erol Ölmez, Ayhan Kılıç ve İrfan Kurt genel merkez tarafından mülakata çağırıldı. Mülakat sonrasında da Erol Ölmez, aday olarak açıklandı. 4 Ekim’de gerçekleştirilecek olan kongre sonrasında da Ölmez, ilçe başkanı olacak. Kongre öncesinde Ölmez, kendisiyle birlikte aday adayı olan Ayhan Kılıç, Harun Bektaş, Hamza Biçer, Hakan Akbaş, İrfan Kurt, Halil Özbek ve Harun Öztaş Kerpe’ye yemeğe davet etti. Ayağının tozuyla ilk icraatını yapan Ölmez, böylece birlik ve beraberlik mesajı vermiş oldu.

AK Parti’nin Kandıra İlçe Başkan Adayı olarak ilan edilen ilçe başkan yardımcılarından Erol Ölmez, aday adayı arkadaşlarını Kerpe’de yemekte ağırladı. Yemekli programda, Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder’in yanı sıra Ayhan Kılıç, Harun Bektaş, Hamza Biçer, Hakan Akbaş, İrfan Kurt, Halil Özbek katıldı. Harun Öztaş mazereti nedeniyle programa katılamazken, program aday adayları tarafından da memnuniyetle karşılandı. AK Partililer bir kez daha böylece birlik ve beraberlik mesajı vermiş oldu.

Erol Ölmez, “Ak Parti Kandıra İlçe Teşkilatı olarak tüm kardeşlerimizle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Yapılacak kongreyle birlikte Kandıra için en iyisini yapmaya çalışacak bir teşkilat oluşturacağız. Ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz şu süreçte Kandıra İlçe teşkilatı olarak sorunun değil çözümün parçası olma anlayışı ile hareket edeceğiz. Bu süreçte milletimiz ve partimiz için en iyisini yapmak için fedakarca çalışacağız. Aday olan tüm kardeşlerime teşekkürlerimi iletiyorum. Bu süreçte bana destek olan herkese de şükranlarımı sunuyorum”dedi. Kandıra’da özlenilen tabloyu oluşturan Ölmez, teşkilat içinde de büyük takdir topladı.

error: İçerik Korunmaktadır!