Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Minik karatecilerin büyük başarısı

Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor, ilk kez katıldıkları Kocaeli Minik Yıldız Karate Şampiyonası’ndan 9 madalyayla döndü.

Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor, ilk kez katıldıkları Kocaeli Minik Yıldız Karate
Rastgele Banner Alanları

Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor Kulübü, 26 sporcusuyla ilk kez katıldığı Kocaeli Minik Yıldız Karate Şampiyonası’ndan mutlu ayrıldı. Hasan Gemici Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakalara 12 kulüpten 319 karateci katıldı. Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor Kulübü ise karate branşında 9 sporcusuyla dereye girdi, kulüp bazında ise 8. sırada tamamladı.
DERECEYE GİRENLER
Minik ve Yıldız sporcuların müsabaka tecrübesinin artması için yapılan turnuvaya karate branşında ilk kez katılan Kandıra Gençler Birliği Belediyespor Kulübü, yeni müsabakalar için çalışmalarının sürdüğünü vurguladı. Sporculardan Emre Barkın Özbek gümüş madalya, Sueda Taşdelen, Ezgi Yaman, Asiye Ecrin Oruç, Zübeyde Apaydın, Talip Şen, Ömer Kayra Özbek, Dilay Ayhan ve Ahmet Zait Yolcu bronz madalya kazandı. Dereceye giren sporculara müsabakaların ardından madalyaları verildi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İzmit Belediyesi’ne yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan İzmit
Sıradaki Haber İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve 20 Kişi Tutuklandı
error: İçerik Korunmaktadır!