Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Saadetli gençlerden Kandıra’daki eğitime yoğun ilgi

Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından yürütülen bölgesel kış eğitimleri toplantısı Kandıra’da yoğun ilgi gördü.

Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından yürütülen bölgesel kış

Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından yürütülen bölgesel kış eğitimleri toplantısı Kandıra Yelkencioğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. İl genelinden 200’e yakın gencin katıldığı programa Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Salih Akyüz, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Özen, İl Gençlik Kolları Başkanı Latif Gökhan Durtaş, Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ali Biroğlu ve yönetimi ile il genelindeki  gençlik kolları başkanları ve yönetimleri katıldı.

ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT
Eğitim programı İl Gençlik Kolları Başkanı Latif Gökhan Durtaş’ın açılış konuşması ile başladı. Ardından eğitimci olan İl Başkan Yardımcısı Ahmet Özen gençlere “Tanıtım ve Medya” konulu eğitim verdi. Ardından Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Salih Akyüz, gençlere önceliğin ahlak ve maneviyat olduğunu belirten bir konuşma yaptı. Eğitimin ardından il genelindeki ilçe gençlik kolları başkanlarına plaket ve sertifika verildi. Program toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

error: İçerik Korunmaktadır!