Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

1198 Can Kaybı, 56 Bin 956 Vaka!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 12 Nisan itibariyle koronavirüsten kaynaklı can kaybının 1.198'e, toplam koronavirüs pozitif kişi sayısının ise 56 bin 956'ya ulaştığını belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 12 Nisan itibariyle koronavirüsten kaynaklı can

Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinde yer alan “Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu”nun güncel verilerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından paylaştı. Tabloya göre toplam test sayısı 376 bin 100, toplam vaka sayısı 56 bin 956, toplam vefat sayısı 1198, toplam iyileşen hasta sayısı 3446 oldu. Bugünkü test sayısı 35 bin 720, vaka sayısı 4789, vefat sayısı ise 97 olarak kayıtlara geçti.
TEDAVİDE GÜÇLÜYÜZ
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Yoğun bakıma geçişte azalma eğilimi sürüyor. Entübe edilen hasta sayısında düşüş var. Daha çok test yaptıkça, öngörülebilir şekilde daha çok vaka tespit ve izole ediliyor. Tedavide güçlüyüz. Fakat bu mücadele hastanelerde değil, evde kalarak kazanılır!”