Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kocaeli'de 1640 Personel Alınacak

Kocaeli'de Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki okullarda görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacak.

Kocaeli'de Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki okullarda görevlendirilmek üzere personel alımı
Rastgele Banner Alanları

Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki okullarda görevlendirilmek üzere geçici süreli ( 9 ay ), Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ( geçici süreli) personel alımı yapılacağını açıkladı.
Geçici olarak 1150 Temizlik Görevlisi ( Milli Eğitim Müdürlüğü), 490 Güvenlik Görevlisi ( Milli Eğitim Müdürlüğü ) alımı yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyenlerin 14-18 Eylül tarihleri arasında yapılabilecek. İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, başvuruların İŞKUR internet sitesinden ( https://esube.iskur.gov.tr, E- Devlet ve ALO 170 hattı üzerinden) yapılabileceğini bildirdi.
BAŞVURU ŞARTLARI
Kuruma kayıtlı işsiz olmak,Son bir aydır çalışmıyor olmak,18 yaşını tamamlamış olmak,Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç),Güvenlik görevlisine başvuran adayların mutlaka güvenlik belgesine sahip olmaları, güvenlik belgesinin süresinin program başlangıcından bitişine kadar geçerliliğinin devam ediyor olması.
TYP’ye başvuran adayların, ikamet ettikleri hanenin toplam gelirinin asgari ücretin netinin bir buçuk ( 1,5 ) (3.487,07 TL) katını aşamaz. Katılımcılardan, hane halkı toplam gelirinin asgari ücretin netinin bir buçuk ( 1,5 ) (3.487,07 TL) katını aşmadığına dair beyanname alınacaktır. Beyannamenin asılsız çıkması halinde; TYP programları iptal edilecek, iki yıl cezalı olacak, ödenen ücretler geri alınacak.

Kocaeli İŞKUR
@IskurKocaeli
TYP kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki okullarda görevlendirilmek üzere geçici süreli ( 9 ay ), Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ( geçici süreli ) personel alımı yapılacaktır.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!