Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kış kıyafeti uygulaması başlıyor

Kocaeli Valiliği kent genelinde yer alan kamu kurumlarında memurlar için kış kıyafet uygulamasının 15 Eylül itibariyle başlayacağını duyurdu.

Kocaeli Valiliği kent genelinde yer alan kamu kurumlarında memurlar için
Rastgele Banner Alanları

Yaz aylarında kısa kollu gömlek giyebilen, kravat takma mecburiyeti olmayan memurlar için bugün kış kılık kıyafet uygulamasıyla ilgili genelge yayınlandı. Kocaeli Valiliği kent genelinde yer alan kamu kurumlarında memurlar için kış kıyafet uygulamasının 15 Eylül itibariyle başlayacağını duyurdu.
YÖNETMELİĞE UYGUN OLARAK…Valiliğin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: ”Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görevli memur, sözleşmeli memur, geçici personel ve hizmetlilerin kışlık kıyafet uygulaması 15.09.2020 tarihinde başlayacaktır. Buna göre 15.09.2020 tarihinden itibaren bürolarda görevli bayan ve erkek personel Kılık Kıyafet Yönetmeliğine uygun kılık- kıyafetle çalışabileceklerdir. Resmi elbise (üniforma) giymek zorunda olanlar ilgili kurum ve kuruluşun özel yönetmeliklerinde belirtilen usul ve esaslara tabidir.”

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!