Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kocaeli’nin projeleri Ankara’da konuşuldu

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Çevre ve Şehircilik Bakanı ile Kocaeli'deki projeleri görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Çevre ve Şehircilik Bakanı ile
Rastgele Banner Alanları

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Cemil Yaman ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Ankara’da bir araya geldi.
Kocaeli’de başta Cedit Mahallesi ve yapılacak olan Millet Bahçeleri projeleri görüşüldü. Bunun yanında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte yapacağı projeler de değerlendirildi. 
Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın yanı sıra, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanı Mehmet Ellibeş katıldı.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

Kandıra’nın da içinde bulunduğu yaklaşık 20 bin hektarlık Kocaeli-Sakarya Kıyı
Sıradaki Haber Kandıra Turizminde Yeni Dönem: Yatırıma Fırsat, Tarım Ve Ormanlara Koruma
error: İçerik Korunmaktadır!