Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Gökdeniz’den mesaj var

Antalyaspor formasıyla gösterdiği performans ve attığı gollerle dikkat çeken Kandıralı futbolcu Gökdeniz Bayrakdar, Bursaspor maçı sonrasında Kocaeli ve Kandıra'ya selam gönderdi.

Antalyaspor formasıyla gösterdiği performans ve attığı gollerle dikkat çeken Kandıralı
Rastgele Banner Alanları

Kocaelispor’dan Süper Lig takımlarından Fraport-Tav Antalyaspor’a transfer olan ve Süper Lig’deki ilk sezonunda gösterdiği performansla dikkat çeken Kandıra ve Kocaeli’nin gururu Gökdeniz Bayrakdar, iyi gidişini takımının Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında deplasmanda Bursaspor’u 3-0 gibi net bir skorla yendiği karşılaşmada da sürdürdü. Takımının ikinci golünü kaydeden ve hem savunma hem de hücumda gösterdiği performansla dikkat çeken 20 yaşındaki futbolcu, karşılaşmayı izleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in de dikkatini çekti.
“MİLLİ TAKIM’DA GOLLERİME DEVAM ETMEK İSTİYORUM”Bursaspor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulunan Gökdeniz, “Maçı kazandığımız ve tur atladığımız için mutluyum. Ersun hocanın gelişiyle bir çıkış yakaladım. Cumartesi günü Trabzonspor’u da yenerek bay haftasına mutlu girmek ve çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi. Ümit Milli Takım’a da davet edilen genç futbolcu bu konuyla ilgili olarak da, “Her şey üst üste geliyor ve bu beni çok mutlu ediyor. İnşallah Ümit Milli Takım’da da gollerime devam etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
“KOCAELİSPOR’U YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”Kocaelispor’un maçlarını takip ettiğini belirten ve tüm Kocaeli’ye selam gönderen Gökdeniz, “Sadece son oynanan Erzincan maçını izleyemedim. Onun dışında tüm maçları boş vaktim olduğu zaman 90 dakika izlemeye çalışıyorum. Takımın güzel gittiği ve üst üste 5 galibiyet aldığı maçlar oldu. Gerçekten ben de çok seviniyorum. Ancak takım kötü olduğunda da taraftarların desteklemesi gerektiğini düşünüyorum. Kocaelispor, taraftarlarıyla bir olur. İnşallah Kocaelispor da şampiyonluğa yürüyecektir. Kocaelisporlu taraftarlara, futbolculara, büyük Kocaelispor camiasına, doğduğum ve büyüdüğüm Kandıra’ya selamlarımı gönderiyorum” dedi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!