Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Genç Kandıralılar Derneği: “Başımız dik, alnımız pirüpak'tır”

İsmet Çiğit tarafından kaleme alınan ve ilçemizde büyük kesim tarafından ciddi tepkiyle karşılanan köşe yazısının odağındaki Genç Kandıralılar Derneğinden de basın açıklaması geldi.

İsmet Çiğit tarafından kaleme alınan ve ilçemizde büyük kesim tarafından
Rastgele Banner Alanları

Genç Kandıralılar Derneği konu ile ilgili yaptığı basın açıklaması şu şekilde; Ses Kocaeli” internet haber sitesinde 16 Ocak tarihinde gazeteci İsmet Çiğit imzasıyla yayımlanan yazıya dair açıklamamızdır.
Genç Kandıralılar Derneği olarak yerel basın ile karşılıklı ilişkilerimizi gelistirmek ve derneğimiz bünyesinde yaptığımız faaliyetleri halkımıza en doğru şekliyle ulaştırabilmek adına bilgi akışının kesintisiz olması için çaba harcıyoruz. Bu maksatla 15 Ocak tarihinde Genç Kandıralılar Derneği yöneticileri olarak Ses Kocaeli’ye bir ziyaret gerçekleştirdik.
Ziyaretimiz sırasında Kandıra için, Kandıra’mızın geleceği adına yürüttüğümüz çalışmaları ve projelerimizi gazeteci İsmet Çiğit’e aktardık. Öte yandan Kandıra’da ortaya çıkan olumsuzluklara da değindik ve fikrimizi ifade ettik.
16 Ocak tarihinde İsmet Çiğit imzasıyla paylaşılan “Kandırayı Düşünen Kandıraları Gençler” yazısında derneğimizin ziyaretinden ve yürüttüğümüz çalışmalardan bahsedilmiştir. Ancak yazının tamamına baktığımızda Genç Kandıralılar Derneği olarak asla onaylayamayacağımız ifadeler de yer almaktadır. Bizim Kandıra için yapmak istediklerimiz, faaliyet çizgimiz ve hedeflerimiz bellidir.
Kurulduğumuz günden bu yana gerçekleştirdiğimiz hizmetler bunun en açık örneğidir. “Sefil” bir hayat sürmenin yazarın kendi tespiti olduğu aşikardır. Başımız dik, alnımız pirüpak’tır. Saygılarımızla

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!