Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra’da bir kişi daha boğuldu

Olumsuz hava koşulları ve dalgalar sebebi ile denize girmenin yasaklandığı Kandıra'da yüzmek isterken dalgalara kapılan bir kişi daha boğuldu

Olumsuz hava koşulları ve dalgalar sebebi ile denize girmenin yasaklandığı
Rastgele Banner Alanları

Kandıra Çamkonak Uzunkum sahilinde iki arkadaş yüzmek için girdikleri denizde kayboldu. Alınan bilgiye göre Kandıra Çamkonak Mahallesi Uzunkum mevkiinde bölgedeki olumsuz hava koşulları ve dalgalar sebebi ile tüm plajlardan denize girmenin yasaklandığı Kandıra’da serinlemek için denize giren S.Y. (59) isimli kadın, bir anda gözlerden kayboldu.
Bir anda dalgalara kapılan S.Y.’yi gören vatandaşlar bir yandan durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirirken, bir yandan da kadının yardımına koştular. S.Y., vatandaşlar tarafından denizden çıkartıldı. Vatandaşlar tarafından ilk müdahalesi yapılan S.Y., olay yerine gelen sağlık ekiplerince M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen S.Y. kurtarılamadı. Olayla ilgili kefken Jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!