Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Başkan Öz“ Kocaeli Kent Konseyi nerede?”

Hafta sonu dernek lokalinin açılışını gerçekleştiren Kocaeli Sivil Toplum Gönüllüleri Derneğinin (KOSİD) başkanı Hüseyin Öz Sosyal medya hesabından“ Kocaeli Kent Konseyi nerede?”dedi

Hafta sonu dernek lokalinin açılışını gerçekleştiren Kocaeli Sivil Toplum Gönüllüleri
Rastgele Banner Alanları

Sosyal medya hesabından “ Kocaeli Kent Konseyi nerede?” başlıklı bir yazı paylaşan Hüseyin Öz, açılışa Kent Konseyinden hiçbir temsilcinin katılmamasına tepki gösterdi. Hüseyin Öz o paylaşımında şunları yazdı:
“Kocaeli Kent Konseyi Nerede?Geçtiğimiz günlerde derneğimizin açılış programına kentimizin bir çok siyasetçisi, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve dostlarımız iştirak ederek bizi ziyadesiyle memnun ettiler.Ancak gözlerimiz doğal olarak bu şehirdeki sivil toplum kuruluşlarının çatısı olan Kocaeli Kent Konseyi’nin başkan veya temsilcilerini aradı. Ne yazıktır ki sivil toplum kuruluşları ile direk irtibatlı olması gereken kurumun başkanı Ali KORKMAZ bey programımıza katılmadı, hiç bir temsilcisini göndermedi, hatta telefonla arama nezaketinde dahi bulunmadı.
Bu şehrin sivil toplum kuruluşlarının çatısı olan Kocaeli Kent Konseyi’nin yönetimi, şehrin sivil toplum hayatına ne kadar uzak olduklarını adeta göz önüne serdiler.Bu şehrin sivil toplum hayatındaki kaynaşma ve kucaklaşmadan sorumlu olanlar ne zaman bunun bilincine varırsa o zaman mutlu bir toplumdan söz edilebilir.Kamuoyunun affına sığınarak bu kadarcık sitem etmenin tarafımıza çok görülmemesini rica ediyoruz.Takdiri sizlere ve tüm sivil toplum kuruluşlarımıza bırakıyoruz.”

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!