Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

“Yemezler çocim insanlıktan da istifa et”

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden alınan Lütfü Türkkan’a, “İnsanlıktan da istifa et” dedi.

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, İYİ Parti Grup
Rastgele Banner Alanları

İYİ Parti’nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunan şehit yakınına küfreden İYİ Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a tepkiler sürüyor. Genel Başkan Meral Akşener tarafından görevden alınan Lütfü Türkkan istifasını duyurmasının ardından AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.
ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜKÖlmez, yaptığı paylaşımda, “Kendini milliyetçi muhafazakâr diyen bir partinin milletvekili ve grup başkan vekili şehit ailemize yaptığı utanç dolusu hareket ve küfür lütfücesi genel başkanı istediği için grup başkan vekilliğinden istifa ettiğini söylüyor. Yemezler çocim insanlıktan da istifa et” açıklamalarında bulundu.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!