Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

MHP yenilenen binasında ilk toplantısını yaptı

İl binasını yenileyen MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, ilk toplantısını il yöneticileri ve ilçe başkanları ile gerçekleştirdi

İl binasını yenileyen MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt,
Rastgele Banner Alanları

Geçtiğimiz Temmuz ayında genel merkez tarafından göreve atanan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Gönüller yapmaya geldim” diyerek partiye küskün olanları yeniden toplamaya çalıştı. Küskünleri partiye geri döndüren Başkan Kurt, partinin il binasında da değişiklikler yaptı. Ömerağa Mah. Şehabettin Bilgisu Cad. No:55 K/5 Dostluk İşhanı’nda bulunan parti binasının çehresini değiştiren Başkan Kurt, ilk toplantısını ise il yöneticileri ve ilçe başkanları ile gerçekleştirdi.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Yapılan değişikleri ve toplantıyı sosyal medya hesabından duyuran MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt; “İl yöneticilerimiz ve ilçe başkanlarımız ile il binamızda toplantılarımızı gerçekleştirdik. Aldığımız kararlar hayırlara vesile olsun. Göreve geldiğimiz günden itibaren yaptığımız her işi tüm teşkilatlarımızla gerçekleştirdik. Daha fazlasını yine hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!