Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra'da "Gelecek İçin Sanat Sergisi" açıldı

Kandıra'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Gelecek için Sanat Sergisi" açıldı.

Kandıra'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Gelecek için Sanat
Rastgele Banner Alanları

Kandıra Kaymakamlığı, Kandıra Belediyesi ve Kefken Şehit Oğuz Kır Ortaokulu’nun desteğiyle Kandıra Yelkencioğlu Konağı’nda açılan sergide, 21 ülkeden 40 sanatçının 45 orijinal eseri yer alıyor.

Serginin açılışı, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kızmaz, kamu kurumu yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış töreninde konuşan Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Dünya Kadınlar Günü’nde ilçede uluslararası resim sergisi açılmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, bu güzel etkinliklerin sürmesini diledi.

Belediye Başkanı Adnan Turan da sanata, sanatçılara ve gençlere destek olmaya gayret ettiklerini anlatarak, “Değerli hocamız bu enerjisini, performansını bu özel günde değerlendirmek istedi. Biz de kendisini kırmadık. Bunun gibi organizasyonları yazın daha güzel atmosferde, önü ve arkası daha dolu olarak yeniden yapmayı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kefken Şehit Oğuz Kır Ortaokulu Resim Öğretmeni Dr. Müberra Bülbül ise ilk sergilerini kasım ayında açtıklarını belirterek, “Sergimize 40 sanatçı içerisinden 8’ini davet ettik. Resim, dijital sanat ve fotoğraf üzerine birçok eser mevcut. Kendileri, cuma gününe kadar canlı resimler yapacaklar. Bunları da sergileyeceğiz.” dedi.
Sergi, 14 Mart’a kadar gezilebilecek.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!