Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra Esnaf Odası'nda kazanan belli oldu

Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan kongresinde kazanan 619 oy ile mevcut başkan Şaban Şenol oldu

Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan kongresinde kazanan 619 oy
Rastgele Banner Alanları

Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 23. olağan genel Kurulu bugün saat 11.00’de Namazgâh Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 1272 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede mevcut başkan Şaban Şenol’un ile Çakıroğlu Simit Fırını’nın sahibi Cüneyt Çakır ve Meşe İnşaat’ın sahibi Gökhan Meşe başkanlık için yarıştı. Aday konuşmalarının ardından delegeler sandık başına gitti.
Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan kongresinde başkanlık için 3 isim yarıştı. Yapılan seçimler sonrasında sandığa rekor sayıda üye katıldı. Saat 17.00’ye kadar süren oy kullanma işlemlerinin ardından sandıklar açıldı.
996 oyun kullanıldığı kongrede mevcut başkan Şaban Şenol 619 oy alırken, Meşe İnşaat’ın sahibi Gökhan Meşe 203 oy, Çakıroğlu Simit Fırını’nın sahibi Cüneyt Çakır ise 148 oy aldı. 26 oy da geçersiz sayıldı. Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Cüneyt Çakır ve Gökhan Meşe, Şaban Şenol’un yanında giderek tebriklerini iletti.

ŞABAN ŞENOL’UN YÖNETİMİ:Cüneyt Erdem, Vedat Özer, Mehmet Ercan, İbrahim Ay, Seher Ayyıldız, Şaban Aksoy, Emin Uyguner, Belgin Yüksel.DENETİM KURULU: Bahadır Saatçi, Eralp Görgün, Kerim Cebeci.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Yeniden seçilen esnaf ve sanatkarlar başkanı şaban şenolu tebrik ediyorum Kandıra esnafı doğru seçim yaptı ayrıca onlaradıra teşekkür ediyorum hayırlı olsun başkanım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!