Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra Pınarlı Deresi ıslah edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra’da bulunan Pınarlı deresinin ıslah çalışmaları ile yağmursuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü,  Kandıra’da bulunan Pınarlı
Rastgele Banner Alanları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı ve üstyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Birçok noktada dere ıslah çalışmaları gerçekleştiren İSU, Kandıra ilçesinde bulunan Pınarlı deresinin ıslah çalışmaları ile yağmursuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını tamamladı.
Kandıra Pınarlı Mahallesi’nde bulunan derede ıslah çalışması ile birlikte kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı hattı imalatları gerçekleştirildi. 2021-2022 yılı yatırım programı kapsamında Kandıra ilçesi Pınarlı mahallesinde dere ıslah çalışmaları kapsamında örme taş duvar imalatı ile 286 metre uzunluğunda ıslah çalışması yapıldı.
Çalışmalar kapsamında 263 metre yağmur suyu hattı imalatı ile birlikte 182 metre uzunluğunda kanalizasyon altyapı çalışması gerçekleştirildi. Pınarlı deresinde korkuluk çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte insan ve çevre güvenliği sağlanarak modern bir çehreye kavuşulmuş olunacak. 

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!