Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Off-Road Yarışları nefes kesti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi'nin desteklediği Kartepe Off-Road Doğa Spor Kulübü işbirliğinde düzenlenen "Kartepe Off-Road ve Doğa Şenlikleri cumartesi günü başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi'nin desteklediği Kartepe Off-Road Doğa
Rastgele Banner Alanları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Belediyesi ve Kartepe Off-Road Kulübü ortaklığında düzenlenen Kartepe Off-Road ve Doğa Şenlikleri bugün başladı. Şenliğe Ankara, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bursa ve İstanbul’dan birçok kulüp katılım sağladı.  (cumartesi) extrem parkurda yarışıldı, yarın ( Pazar) ise 4×4 araçlar ile hız etabında yarışılacak. 2 günün sonunda gerçekleşecek ödül töreni ile birinciye ortalama toplam 100 bin TL değerinde ödül verilecek.
HEYECAN DOLU ANLARŞenlik kapsamında alana çocuklar için şişme oyun grupları, langırt gibi sosyal alanlar kuruldu. 19:00’da araç güzellik yarışması düzenlenirken konser ve kamp etkinlikleri ile muhteşem bir organizasyona imza atıldı. Zoz Off, Düz Off, Teleferik Off, Sapanca Off, Jeep Grubu, Gebze Niva Team, Sador Ankara ve Türkiye’nin birçok yerinden karavan grupları olmak üzere 20 aracın katılımıyla şenlikte heyecan dolu anlar yaşandı.
YARIN DEVAM EDECEKKOMOD (Kocaeli Modifiye) ise etkinliğe katılarak Kocaeli’nin zirvesine renk katacak. Kocaelili macera ve doğa sporu severler bugünün tadını zirvede gerçekleşen Off-Road Şenliği ile çıkartmış oldu. Bugün gerçekleşen yarışta hiçbir kaza yaşanmazken alanda polis, jandarma, itfaiye ve zabıta ekipleri gerekli tüm önlemleri aldı. Off-Road Şenliği yarın da devam edecek.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!