Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Büyükşehir ve İSU işçileri için sözleşme süreci başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU'da çalışan toplam 1209 kadrolu işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde görüşmeler başladı. Hizmet İş Şube Başkanı İdris Ersoy İnşallah toplu sözleşme görüşmelerini bir an önce masada bitiririz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU'da çalışan toplam 1209 kadrolu işçiyi
Rastgele Banner Alanları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU’da çalışan toplam 1209 kadrolu işçiyi ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinin ilki bugün gerçekleştirildi. SEKA Park Otel’de gerçekleştirilen görüşmede Hizmet-İş ve Yerel-Sen’in yöneticileri katıldı. İSU Genel Müdür Yardımcısı Uğur Susoy, Büyükşehir Belediyesi Bordro ve Tahakhuk şube müdürü Nejla Çavdar, Yerel-Sen Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Tenlik, Hizmet İş Şube Başkanı İdris Ersoy da toplantıda yer aldı.
“İNŞALLAH MASADA BİTİRİRİZ”Hizmet İş Şube Başkanı İdris Ersoy toplu sözleşmede yaptığı konuşmada, “Yeni dönem toplu sözleşmemiz hayırlara vesile olsun. Dünya olarak zor günlerden geçiyoruz. Enflasyon bizim zor koşullarda yaşamamıza neden olmaktadır. Yeni dönem toplu sözleşmeden arkadaşlarımızın beklentisi yüksektir. Sözleşme görüşmelerinin masada en hızlı şekilde bitmesiyle gelecek ücret artışları çalışan arkadaşlarımızın hayatlarını idam ettirmesi konusunda önem arz ediyor. İnşallah toplu sözleşme görüşmelerini bir an önce masada bitiririz. Toplu sözleşme tekrar hayırlı olsun, Allah utandırmasın.” dedi.
YÜZDE 120 ZAM TALEBİİSU Genel Müdür Yardımcısı Uğur Susoy sözleşme görüşmelerinde yaptığı konuşmada, “Bizler bu görüşmelerde mutabakatla sözleşmenin tamamlanacağını düşünüyoruz.” dedi. Hizmet-İş Sendikası işverene verdiği sözleşme taslağında işçilerin ücretlerine yüzde 120 oranında zam talep etti. Sendika verdiği taslakta işçilerin ücretlerine yıllık değil 6 aylık dilimler halinde zam yapılmasını istedi. Aynı zamanda işçilerle yapılan görüşmelerde bayram ücretlerinin net olarak verilmesi, ikramiyelerin artırılması, yemek ve yol ücretlerinin artırılması ve kıdemin artırılması talep edildi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!