Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Bayramın ikinci ve üçüncü günü fırınlar kapalı

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Ramazan Bayramı’nda fırınların bayramın birinci günü açık, ikinci ve üçüncü günlerinde ise kapalı olacağını duyurdu.

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Ramazan Bayramı’nda fırınların bayramın
Rastgele Banner Alanları

Bayramlarda fırınların kapalı olması konusunda karar alan ve bu kararı da 2022 Kurban Bayramı ile birlikte uygulamaya başlayan Ali Sarı başkanlığındaki Kocaeli Fırıncılar Odası, 21 Nisan’da başlayacak Ramazan Bayramı için de kararı açıkladı. 23 Nisan Pazar günü sona erecek olan bayram öncesi Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı tarafından açıklama yayınlandı.
TÜM İLÇELER DAHİLİlk gün fırınların açık olacağı belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Bilindiği üzere, bayramın ikinci ve üçüncü gününde fırınların kapalı olması uygulaması ilk defa geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda il genelinde uygulanmış ve bu uygulama fırıncı esnafımız başta olmak üzere çalışanlarımız tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. Bu kapsamda, ilçelerimiz dahil olmak üzere Kocaeli genelindeki fırınlarımızın bu yıl da Ramazan Bayramının ikinci ve üçüncü günlerinde kapalı olmasının uygun olacağı kanaatine vardığımızı paylaşmaktayız.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!