Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Türkiye’nin ilk yerli milli otomobili TOGG Kandıra'da

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG Kandıra’da sergilendi. Araçla ilçede kısa bir gezi gerçekleştiren Belediye Başkanı Adnan Turan, “Türkiye Yüzyılımızı temsil eden eserlerden biri olan TOGG ülkemiz için hayırlı, uğurlu olsun.

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG Kandıra’da sergilendi. Araçla
Rastgele Banner Alanları

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’un bu seferki durağı Kandıra oldu. Aracın İlçe Belediye Binası önüne gelmesinin ardından vatandaşlar incelemede bulunmak ve fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı.

Daha sonra ilçe sokaklarını TOGG ile turlayan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “Türkiye Yüzyılımızı temsil eden eserlerden biri olan TOGG ülkemiz için hayırlı, uğurlu olsun. Bu gurur milletimizin. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına salı gününden itibaren 6
Sıradaki Haber Motorine Büyük Zam Kapıda: Litresine 6 Lira 62 Kuruş Artış Bekleniyor
error: İçerik Korunmaktadır!