Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

AK Parti İl Başkanı Talus: “Kendi adaylarına dünyayı dar ettiler”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, ayrıldığı günden beri Muharrem İnce’yi sonunda Cumhurbaşkanlığı adaylığından da çekilmek zorunda bırakan CHP’ye tepki göstererek, “Bir önceki dönem aday gösterdikleri adama dünyayı dar ettiler” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, ayrıldığı günden beri
Rastgele Banner Alanları

Talus’un açıklaması şöyle: “Emperyalistlerin kuklası olan FETÖ ve PKK bunların yaptığı karalamalar, bizim yabancımız değil. Yirmi yıldır buna maruz kalıyoruz. Aziz milletimizin desteğiyle, her defasında hadlerini bildirdik. Kalkıştıkları her kirli oyunu bozduk. Bu güçler, bu güçlerin militanları, sosyal medyadaki trolleri.
Meral Akşener’i kumar masası dediği masaya döndürmeyi başardılar. CHP’nin bir önceki dönem Cumhurbaşkanlığına aday gösterdiği Muharrem İnce’ye, CHP’nin içine düştüğü duruma itiraz ettiği için yapmadığını bırakmadılar.
MİLLETİMİZ OY PUSULASINDA İNCE’Yİ GÖRÜNCE BUNLARI HATIRLASINOlmadık iftiralarla İnce’yi canından bezdirdiler. Maalesef İnce, bu saldırıya ancak 45 gün dayanabildi. Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi. Bir önceki dönemde aday gösterdikleri adaya dünyayı dar eden bu ittifak, Türkiye için, demokrasimiz için bir utançtır. İnce’nin fotoğrafı, seçim pusulalarında olacak. O resmi her gören, bu çıkar ittifakının, kendi adamına bile neler yapabileceğini lütfen hatırlasın. Muharrem İnce’ye geçmiş olsun diyor, O’nu adaylıktan çekilmek zorunda bırakanları milletimizin takdirine bırakıyorum.”

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!