Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra’nın üretici köylüleri Büyükşehir’den destek istiyor

Kandıra köylerinden gelip İzmit pazarlarında ürünlerini satan köylüler, ürünlerini taşımakla ilgili yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

Kandıra köylerinden gelip İzmit pazarlarında ürünlerini satan köylüler, ürünlerini taşımakla
Rastgele Banner Alanları

Daha önceki yıllar özel sektör tarafından yapılan ulaşımda pazarlara yoğurt, süt ve süt ürünleri, sebze ve meyve getirdiklerini belirten köylüler, “Pandeminin ardından özel firma taşıma yapmamaya başladı.
Özel aracı olan köylüler özel araçları ile pazara ürün getirirken aracı olmayanlar ise ortada kaldı. Ayrıca her geçen gün artan benzin fiyatları nedeniyle artık aracı olanlar da araçla pazara gelemez hale geldi.
Şu anda Kandıra toplu taşıma işini yapan belediye otobüslerinde yük taşımak yasak olduğu için ürünlerimizi pazara getiremiyoruz. Oysa özellikle cumartesi ve pazar günleri Kandıra’ya sabah seferleri yapan otobüslerin ilk seferleri boş oluyor.
Büyükşehir Belediyesi’nden en azından cumartesi ve Pazar günleri köylü üreticinin ürünlerini otobüs ile taşımasına imkan vermesini istiyoruz. Biz bu konuda Büyükşehir’den yardım bekliyoruz. Gerçekten artık pazara çıkamaz hale geldik. Pazarda sattığımız ürünlerle haftalık kendi mutfak masrafımızı çıkarıyoruz” dedi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!