Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kocaeli Milletvekili Çiler, Gebze'nin il olması için teklif verildi

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Gebze’nin il olabilmesi için TBMM’ye kanun teklifi verdi.

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Gebze’nin il olabilmesi için TBMM’ye
Rastgele Banner Alanları

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Gebze’nin il olması için TBMM’ye kanun teklifi verdi. Çiler, Gebze’nin 400 binin üzerinde nüfusuyla Türkiye’nin en büyük sanayi kentlerinden biri olduğunu belirterek, “Gebze’nin il olması, bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan daha da gelişmesini sağlayacak ve yönetim yapımızın güçlenmesini sağlayacaktır” dedi.
CHP’li Çiler, Kocaeli’nin en büyük ilçelerinden olan Gebze’nin il yapılması için TBMM Başkanlığı’na kanun teklifi verdi. Çiler teklifinin gerekçesinde, Gebze’nin Türkiye’nin en büyük 10 Organize Sanayi Bölgesine ve 10 limana ev sahipliği yaptığını ve Kocaeli ili GSYİH’sının yüzde 33,7’sini oluşturduğu belirtti. Ayrıca; Gebze’de, Gebze Teknik Üniversitesi, 100’ün üzerinde Ar-Ge merkezi olduğu, 4 adet teknoloji geliştirme bölgesi, 1 serbest bölgesi ile Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden biri olduğunu ifade eden Çiler, Gebze’nin 65 ilden daha fazla ihracat yaptığının altını çizdi. Çiler, Gebze’nin nüfusunun Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçeleri ile birlikte 850bine ulaştığını da vurguladı.
Teklifiyle ilgili değerlendirmede bulunan Çiler, “Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 il olacaksa yeni il yapılacak yerlerin başında Gebze geliyor. Nüfusu ile ekonomiye katkısı ile sanayisi ile Gebze bunu en çok hak eden bölgelerden biridir. Darıca, Çayırova ve Dilovası ile birlikte birçok büyükşehirden büyük bir nüfusa ulaşıyor. Gebze’nin hak ettiği değeri artık alması lazım” diye konuştu.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!