Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Karar PM toplantısı sonrası mı açıklanacak? Hürriyet, Özgür Özel ile görüştü!

CHP Genel Merkezi’ne giden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü. Yerel seçimler ile ilgili yapılan görüşme sonrası açıklama yapılmadı.

CHP Genel Merkezi’ne giden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,
Rastgele Banner Alanları

Yerel seçimler ile ilgili adaylık süreci devam eden CHP, tüm gözler İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e çevrilmiş durumda. Hem Büyükşehir hem İzmit için ismi geçen Hürriyet, bugün CHP Genel Merkezi’nde gitti. Hürriyet burada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü.
Sosyal medya hesabında görüşme ile ilgili kısa bir açıklama yapan Hürriyet, “Bugün ziyaret ettiğimiz Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in Kocaeli ve İzmit’e çok selamları var” diye belirtti. Adaylığı ile ilgili açıklama yapmayan Hürriyet’in durumu belirsizliği sürdürüyor.
Yarın CHP Parti Meclisi toplantımsıda yine çok sayıda seçim bölgesi ile ilgili karar verilmesi bekleniyor. Hürriyet’in adaylığı ile ilgili de bu toplantıdan karar çıkabileceği belirtiliyor.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!