Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Başkan Adayı Ölmez: “Kandıra ile ilgili çok güzel projelerimiz var”

AK Parti Kandıra Belediye Başkan adayı Erol Ölmez, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve beraberindeki heyet, gazetemize 29'uncu kuruluş yıl dönümü nedeniyle ziyarette bulundu.

AK Parti Kandıra Belediye Başkan adayı Erol Ölmez, AK Parti
Rastgele Banner Alanları

AK Parti Kandıra Belediye Başkan adayı Erol Ölmez, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve beraberindeki heyet, Kandıra’nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt’u ziyaret ettiler.

Başkan adayı Ölmez, Cankurt ile bir süre sohbet ederek gazetemiz hakkında bilgi aldı. Adaylık süreci çalışmalarını değerlendiren Ölmez, saha çalışmaları ve ziyaretlerin yoğun şekilde devam ettiğini söyledi. Kandıra Belediye Başkan adayı Erol Ölmez, “Kandıra’da 1995 yılında yayın hayatına başlayan Kandıra’nın Sesi Gazetenizin kuruluş yıldönümünü kutlar, sağlık ve başarı dolu nice seneler dilerim.” dedi.

Kandıra Belediye Başkan adayı Erol Ölmez; “Kandıra ile ilgili çok güzel projelerimiz var. Tarımdan turizme, burası bir cazibe merkezi haline gelecek. Hep beraber bunu yaşayacağız.” dedi. Ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt, Kandıra Belediye Başkan adayı Erol Ölmez’e teşekkür etti.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 18 civarında zam beklenirken, kök
Sıradaki Haber Emekliler İçin Yeni Düzenleme Hazırlığı: En Düşük Maaş Artabilir
error: İçerik Korunmaktadır!