Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıra genelinde bu yıl 269 Skuter’e İzin Verilecek

Kocaeli genelinde bu yıl Gebze 2037, İzmit 1893, Darıca 1139, Körfez 901, Gölcük 887, Çayırova 767, Derince 732, Kartepe 711, Başiskele 606, Karamürsel 300, Dilovası 272 ve Kandıra’da 269 olmak üzere 10 bin 515 adet skuter’e izin verilecek.

Kocaeli genelinde bu yıl Gebze 2037, İzmit 1893, Darıca 1139,
Rastgele Banner Alanları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi il sınırları içerisinde elektrikli skuter (e-skuter) işletmeciliği yapmak isteyen firmalar için başvuruları almaya başladı. İşletmecilerin 05 Nisan 2024 Cuma gününe kadar evraklarını teslim etmeleri gerekiyor.
BAŞVURULAR ALINACAKElektrikli Skuter Yönetmeliği doğrultusunda 26 Ağustos 2023 tarihinde izin süreleri sona eren firmaların e-skuter izni alması için başvuru koşulları ve nüfus verilerine göre ilçelerde izin verilecek olan e-skuter sayıları 29 Şubat 2024 tarih ve 2024/01-42 sayılı UKOME Kararı ile belirlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi il sınırları içerisinde elektrikli skuter (e-skuter) işletmeciliği yapmak isteyen firmalar için başvuruları almaya başladı.
SON TARİH 05 NİSAN 2024UKOME kararıyla Kocaeli geneli sahil şeridinde e-skuter hız sınırı 15 km olarak belirlendi. Alınan kararla e-skuter istasyonu yapılması koşulu aranıyor. Yaya sirkülasyonun yoğun olduğu alanlarda ve sokak genişliklerinin yeterli olmadığı alanlarda parklanma için e-skuter istasyonu konumlandırılması gerekecek. Bu doğrultuda başvuruda bulunmak isteyen işletmecilerinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na 18 Mart 2024 ile 05 Nisan 2024 tarihleri arasında başvuru yapması gerekiyor.
İSTENİLEN BELGELERPaylaşımlı e-skuter işletmeciliği yapacak firmalardan başvuru sırasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan yetki belgesi, imza sirküsü, Ticaret Sicil Gazetesi, başvuru dilekçesi, ilçelerdeki e-skuter sayısı ve durak yerlerinin konumları ve taahhütname isteniyor.
10 BİN 515 SKUTER’E İZİN VERİLECEKİlgili yönerge doğrultusunda bu yıl Gebze’de 2037, İzmit’te 1893, Darıca’da 1139, Körfez’de 901, Gölcük’te 887, Çayırova’da 767, Derince’de 732, Kartepe’de 711, Başiskele’de 606, Karamürsel’de 300, Dilovası’nda 272, Kandıra’da 269 olmak üzere Kocaeli genelinde 10 bin 515 adet skuter’e izin verilecek.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra İlçe Müftülüğü’nün Haziran ayı personel toplantısında Yaz Kur’an Kursları
Sıradaki Haber Kandıra Müftülüğü’nde Yaz Kur’an Kursları Hazırlığı
error: İçerik Korunmaktadır!