Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Kandıralı Gökdeniz, yuvaya dönmeye sıcak bakıyor

Kocaelispor yönetiminin, Bodrum FK ile gösterdiği performans ile transfer döneminin dikkat çeken isimlerinden biri olan Gökdeniz Bayrakdar ile görüştüğü öğrenildi

Kocaelispor yönetiminin, Bodrum FK ile gösterdiği performans ile transfer döneminin
Rastgele Banner Alanları

Kocaelispor altyapısından A takıma yükselen ve genç yaşta gösterdiği başarılı performans ile Süper Lig ekibi Antalyaspor’un yolunu tutan Gökdeniz Bayrakdar, bu sezon adını Süper Lig’e yazdıran Bodrum FK forması altında gösterdiği başarılı performans ile başta Süper Lig ekipleri olmak üzere yeniden dikkatleri üzerine topladı.
Başkan Recep Durul’un “Bu sezon bu takımda en az 3-4 İzmitli futbolcu forma giyecek” demeci sonrası taraftarların da takımda yeniden görmek istediği Gökdeniz Bayrakdar ile bir görüşme gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen görüşmede yeniden Kocaelispor forması giymeye sıcak olduğunu belirten Gökdeniz Bayrakdar, yorucu geçen sezonun ardından hem kulubü ile görüşmek hem de teklifi değerlendirmek için süre istedi. Aslen Kandıralı olan ve halen burada ikamet eden ailesi de Gökdeniz’in yeniden yuvaya dönmesine sıcak baktığı ve bu transfer için istekli olduğu iddia edildi.

Kandıra'nın Sesi - Reklam Alanları
Sadece Mobilde Görünen GIF'ler

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, sahipsiz köpeklerin toplanarak barınaklara yerleştirilmesi çalışmalarının
Sıradaki Haber Bakan Çiftçi’den Net Hedef: “Yılbaşına Kadar Sokaklarda Sahipsiz Köpek Kalmayacak”
error: İçerik Korunmaktadır!