Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
sol 1 reklam sol 2 reklam sol 3 reklam
sag 1 reklam sag 2 reklam sag 3 reklam

Memurlara verilecek ikramiye belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen maddeyle sendikalı memurlara toplu sözleşme ikramiyesi olarak 641,81 TL verileceğini duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, toplu sözleşme ikramiyesinin TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildiğini duyurdu.
Bakan Işıkhan, “Sendika ve konfederasyonlarla yürüttüğümüz 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi kapsamında memurlarımız için toplu sözleşme ikramiyesi kazanımını sağlamıştık; ancak bu kazanım CHP’nin Anayasa Mahkemesi’ne başvurmasıyla iptal edilmişti. İptal kararı sonrası kamu görevlilerinin aylıklarında azalma yaşanmıştı. Biz emekçilerimizin ve memurlarımızın kazanımlarının her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.
Bakan Işıkhan, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen maddeyle sendikalı memurların Toplu Sözleşme İkramiyesi olarak 641,81 TL alacağını ve tüm sendikalı memurların bu ikramiyeden yararlanmasının sağlanacağını belirtti. Işıkhan, “Bu kanun teklifinin yasalaşma sürecine katkı sağlayan Cumhur İttifakı Milletvekillerine teşekkür ediyorum. Memurlarımıza hayırlı olsun” dedi.